GENERATIA 2000 GENERATIA XXl

Marile spirite se intalnesc, spune o veche vorba. Inaintea alegerilor am aflat ca Generatia 2000 nu este numai catalogul specialistilor din stiintele sociale pe care CAPRI l-a initiat in urma cu un an ci si un partid politic. Nu stim prea multe despre acest partid asa ca nu putem spune daca aceasta coincidenta ne onoreaza sau nu dar putem spune cu siguranta ca nu avem nici o legatura cu acesta. CAPRI isi afirma in continuare neimplicarea sa politica. Si pentru ca anul 2000, simbolul viitorului, a trecut, am hotarat sa schimbam numele acestui catalor al tinerilor de viitor in GENERATIA XXl. Sa revenim, insa, la Catalog pe care il puteti "rasfoi" pe acest site. Sunt chemati sa se inscrie in acest catalog tineri care activeaza in domeniile gandirii politice si economice, a istoriei, filosofiei, sociologiei, din domenii apropiate sau de simbioza. Inscrierea si consultarea Catalogului sunt gratuite. Catalogul se afla la dispozitia factorilor de decizie din viata politica si economica, a realizatorilor de emisiuni radio si TV, si isi propune sa demonstreze ca societatea romana a creat totusi 15 ooo de specialisti si chiar mai multi decat atat. Ne vom bucura sincer sa descoperiti in acest catalog romani care studiaza sau activeaza in strainatate, crezul nostru fiind ca granitele au disparut cu adevarat, ca valoarea poate fi recunoscuta oriunde, chiar si in tara noastra, daca nu acum, cel putin mai tarziu si oriunde ne-am afla ramanem romani.

Formularul-tip pe baza caruia se face inscrierea se gaseste la pagina GENERATIA XXl.

Noi membri

Islam Yusuf, 25 de ani, din Macedonia, este primul membru CAPRI din strainatate. Un rezumat al impresionantului sau CV poate fi consultat alaturi de CV-urile celorlalti membri ai asociatiei. Cristinel Badiu este, de asemenea, primul membru al CAPRI care nu locuieste in Bucuresti. El isi are resedinta la Galati si despre el aflati amanunte atat la sectiunea de CV-uri ale membrilor CAPRI cat si in Catalogul GENERATIA 2000.

Studii

Victor Petrescu, vice-presedinte al CAPRI, a obtinut un masterat in relatii internationale la Central European University, la Budapesta. La Bucuresti el a devenit membru al noii echipe a Institutului European din Romania. De la Budapesta el nu s-a intors cu mana goala pentru CAPRI ci cu un nou membru al asociatiei, Cristinel Badiu, si el un "masterat" al CEU. De asemenea, un alt nou membru al CAPRI, Islam Yusuf, si-a incheiat studiile de masterat in relatii internationale si probleme europene la Amsterdam. Razvan Zaharia, membru fondator al CAPRI, si-a petrecut vara in Canada, nu in concediu ci la un curs de specializare.

Cabinet medical?

Doi membri fondatori ai CAPRI si-au obtinut doctoratul. Este vorba de Gabriela Tigu si Nicolae Lupu, ambii cadre didactice la Academia de Studii Economice.