Mod de folosire a bazei de linkuri

Pentru a folosi colectia de linkuri a CAPRI trebuie sa dati click pe categoria pe care o alegeti dintre cele de la stanga acestui text.

Colectia de linkuri nu poate fi folosita eficient decat cu un ecran setat la o rezolutie de cel putin 800x600 si cu fereastra browserului maximizata. Ecranul dvs. este setat la o rezolutie corecta daca puteti citi in textul din dreapta textul "--Sfarsit de lista --".

Trimiteti linkurile pe care le-ati gasit interesante pe adresa petrescu@telebot.com pentru a fi incluse in aceasta colectie. Toate linkurile sunt revizuite pentru calitatea continutului si modul de organizare a informatiei de catre CAPRI inainte de a fi incluse in colectie.

Toate linkurile catre site-uri in afara amplasamentului CAPRI (http://capri.webjump.com) se deschid in ferestre noi de browser ! CAPRI nu isi asuma responsabilitatea pentru incalcarea acestei reguli (si implicit a dreptului de autor) in cazul in care utilizatorul foloseste alt software de navigare decat cel indicat de CAPRI sau alte setari ale software-ului decat cele initiale setate de furnizorul software-ului.

Nici unul dintre amplasamentele prezentate in aceasta colectie nu are nici o legatura speciala la nivel institutional cu CAPRI, iar Centrul nu este responsabil in nici un fel pentru continutul acestora.