CATALOGUL TINERILOR SPECIALISTI

De ce ? Pentru a usura munca investitorilor în domeniile umanist-sociale care doresc sa se extinda pe piata Româneasca.

De ce ? Pentru a ajuta pe cei care cunosc sa faca ceea ce stiu pentru banii pe care îi merita sau pentru a-si atinge scopurile vizate.

Cum ? Cauta in baza de date dupa cuvinte cheie, iar in curând te vei putea plimba prin categorii si alege ce se potriveste pentru scopul tau.

Cum ? Trimite informatia de care avem nevoie intr-un e-mail, completeaza formularul, sau trimite-ne CV-ul tau prin posta si noi vom considera înscrierea ta in baza de date.

Costa ? Da. CAPRI nu îsi permite sa faca publicitate platita acestui serviciu al sau. Singura noastra speranta este ca publicitatea sa o faca "beneficiarii", informându-i pe toti cei pe care îi cred interesati de existenta noastra.

 

Catalogul tinerilor specialisti este o initiativa a Centrului de Analiza politica si Relatii Internationale (CAPRI) din România, Bucuresti. Intentia care a stat la baza creerii acestei banci de cv-uri este cea de a mijloci si încuraja interactiunea între firmele / ONG-urile / corpurile guvernamentale care cauta astfel de servicii specializate si cei care au cunostintele si prin urmare capacitatea de a le pune la dispozitie.

Domeniile carora aceasta initiativa li se adreseaza in mod direct sunt cele social umaniste. În acelasi grad suntem interesati de persoanele calificate în domenii tehnice care au legatura directa cu mediile de informare (cum ar fi specialistii în tipografie, radiofonie, webdesign, etc.), pe care ne face placere sa le invitam sa se inscrie în baza noastra de date.

Proiectul vizeaza atat specialistii deja afirmati si recunoscuti cat si pe cei care sunt la inceputul carierei la afirmarea carora speram ca putem contribui promovandu-i in acest fel. Proiectul este, de aemenea, deschis si romanilor din afara Romaniei si celor care s-au format sau s-au educat in afara tarii.

Fiind într-o faza incipienta de proiectare, catalogul permite citirea CV-urilor dupa nume sau cautarea dupa cuvinte cheie. Fazele urmatoare de dezvoltare vor face posibila citirea CV-urilor si dupa alte categorii - ex. campul de specializare - ca si înregistrarea automata in baza de date. Momentan înregistrarea se face pe baza de aplicatie (solicitare), prin intermediul unui formular sau e-mail, care necesita o perioada relativ lunga de procesare (având însa avantajul faptului ca informatia este controlata, CAPRI rezervându-si dreptul de a respinge aplicatiile pe care le considera inadecvate). In limita fondurilor disponibile, Capri intentioneaza sa editeze anual, pe suport de hartie, un catalog al specialistilor romani din domeniile mentionate.

Va multumim pentru interesul acordat.

Cu stima,

 

Marius Tita,

Presedinte al Centrului de Analiza Politica si Relatii Internationale.